SpencerHede ApS er med til at drive Café Campus i Rønde. Cafeen er en socialøkonomisk virksomhed, det betyder at cafeen tjener penge på almindelige markedsvilkår, men bruger størstedelen af indtjeningen og sit overskud på at være med til at løfte sociale eller samfundsmæssige opgaver.

SpencerHede ApS er medlem af bestyrelsen i foreningen Aalekvasen Anna. Det er en frivillig, non profit forening, som driver og vedligeholder et 110 år gammelt bevaringsværdigt træskib, hjemmehørende i træskibshavnen i Aarhus. Skibet er nyrestaureret og fremstår helt unikt og sejlklart. Aalekvasen Anna er et historisk skib, der tilbyder private, virksomheder og foreninger helt unikke oplevelser på vandet.

SpencerHede ApS er medlem af bestyrelsen i foreningen Syddjurs Erhvervsforening Foreningen repræsenterer over 160 virksomheder i Syddjurs Kommune og er derfor en vigtig dialogpartner for kommunen i spørgsmål om lokale erhvervsforhold. Visionen for Syddjurs Erhverv er at skabe et stærkt og dynamisk erhvervsmiljø i samarbejde med de lokale brancher, organisationer og naturligvis virksomheder.